Контакт
Телефон
Адреса
Email
Јадро - Асоцијација на независната културна сцена
ул. Алберт Ајнштајн, бр.2
1000 Скопје

Телефон: + 389.(0)71.470.779
Лице за контакт: Јованка Попова
jadro.nks@gmail.com