Јадро во Струга, Охрид и Битола

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Јадро во Струга, Охрид и Битола

21/10/2012 @ 00:00 - 22/10/2012 @ 00:00

Асоцијацијата на независната културна сена – ЈАДРО во акција во нови три града во нашата земја. Во мисија да го рашириме гласот за нашата визија и да поканиме да ни се вклучат што повеќе актери од локалните независни сцени, овој викенд ќе ги посетиме Струга, Охрид и Битола.

Распоред:

21.10.2012 (недела), 12:00ч., Пошка Театар, Струга
Презентација на ЈАДРО, во соработка со Пошка Театар од Струга

21.10.2012 (недела), 15:00ч., Локацијата ќе биде утврдена денес, Охрид
Презентација на ЈАДРО, во соработка со Медиаартес од Охрид

22.10.2012 (понеделник), 13:00ч., МКЦ Битола, ул. Цар Самуил бр. 29, Битола
– Презентација на ЈАДРО во соработка со МКЦ Битола, АКТО, Елементи, Независна театарска продукција Интимен театар
– Отворена дискусија на тема: Состојбата на независната кулутрна сцена во Битола (предизвици, проблеми и алтернативни решенија)
– Неформално дружење

Details

Start:
21/10/2012 @ 00:00
End:
22/10/2012 @ 00:00
Event Category:

Organizer

Јадро
Phone:
+ 389(0)71470779
Email:
jadro.nks@gmail.com

Newsletter

Subscribe to our mailing list