Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ЈАДРО на 103ка

01/12/2012

Викенд на Канал 103 посветен на независната културна сцена инициран од ЈАДРО

ПРОГРАМА

12.00-12.40 – Вовед со Ѓорѓи Јаневски и Виолета Качакова

12.40–13.10 – Презентација на ЈАДРО – Асоцијација на независната културна сцена
Водител: Ѓорѓи Јаневски
Гости: Рамадан Рамадани и Биљана Тануровска -Ќулавковски

13.10-13.45 Разговор со Игор Тошевски
Водител: Елена Вељановска

13.45-14.30 Разговор со Мирко Попов и Никола Гелевски
Водител: Елена Вељановска

14.30-16.00 Дискусија на тема “Јавни простори”
Модератор: Виолета Качакова
Поканети гости: Златко Стефковски, Искра Гешоска, Русе Арсов, Јане Чаловски, Анита Ивковиќ.

Details

Date:
01/12/2012
Event Category:

Organizer

Јадро
Phone:
+ 389(0)71470779
Email:
jadro.nks@gmail.com

Newsletter

Subscribe to our mailing list