Upcoming Events

Исчезнатиот двор

  Јадро – асоцијација на независната културна сцена во соработка со Општина Центар, а со поддршка на Канцеларијата за врски на Гете-Институтот од Скопје, на 29 септември ја организира целодневната акција насловена „Исчезнатиот двор“. „Исчезнатиот двор“ е настан кој има цел да понуди нови можни содржини во локалната заедница, да…

Read more

Newsletter

Subscribe to our mailing list