Потпретседател

Чаловски е меѓунароно признат уметник, истражувач и долгогодишен активист во полето на независниот културен сектор. Неговата организација Проектен простор Прес ту Егзит/ Press to Exit Project Space е една од коосновачите организации на Јадро- Асоцијација на независната културна сцена.

Newsletter

Subscribe to our mailing list