Events

01 Jun Friday УЧЕСТВУВАМЕ, ЗАСТАПУВАМЕ, МЕНУВАМЕ – демократизација и децентрализација на јавните простори и јавните добра преку нов модeл на институција на јавно-цивилно партнерство EN01 Jun - 30 Jun / Recurring Event Event Details
28 Feb Wednesday Уметноста и политичкиот простор во Европа: Сојузи со граѓанското општество и стратегии за соработка – ​Поинаква Европа повеќе Европа # 228 Feb - Event Details
22 Dec Friday Participatory Governance in Culture: ExploringPractices, Theories and Policies. DO IT TOGETHER.22 Dec @ 12 am - 24 Dec 12 am / Recurring Event Риека, Croatia (Local Name: Hrvatska) Event Details
07 Dec Thursday Собрание на Кооператива – Регионална платформа за култура07 Dec @ 12 am - 08 Dec 12 am / Recurring Event Event Details
09 Nov Thursday Дебати на тема Национална стратегија за култура 2018-202209 Nov @ 12 am - 24 Nov 12 am / Recurring Event Event Details
29 Sep Sunday Исчезнатиот двор29 Sep - 01 Oct / Recurring Event Event Details

Иницијатива за формирање хибридна независна културна институција

ЈАДРО – Асоцијација на независната културна сцена, покренува иницијатива за формирање на мешовита установа, хибридна институција која ќе биде првиот пример за јавно-цивилно партнерство во Македонија.

Event

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Newsletter

Subscribe to our mailing list