КОНТАКТ

Контакт

Јадро – Асоцијација на независната културна сцена
ул. Алберт Ајнштајн, бр.2
1000 Скопје

 

Телефон: + 389 (0)71 374 951
Лице за контакт: Тијана Ана Спасовска
Email: jadro.nks@gmail.com

Прашања    Newsletter

    Subscribe to our mailing list