Настани

01 Јун петок УЧЕСТВУВАМЕ, ЗАСТАПУВАМЕ, МЕНУВАМЕ – демократизација и децентрализација на јавните простори и јавните добра преку нов модeл на институција на јавно-цивилно партнерство01 Јун - 30 Јун / Recurring Event
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе
28 Фев среда Уметноста и политичкиот простор во Европа: Сојузи со граѓанското општество и стратегии за соработка – ​Поинаква Европа повеќе Европа # 228 Фев -
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе
22 Дек петок Participatory Governance in Culture: ExploringPractices, Theories and Policies. DO IT TOGETHER.22 Дек @ 12 am - 24 Дек 12 am / Recurring Event
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Риека, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Прочитај повеќе
07 Дек четврток Собрание на Кооператива – Регионална платформа за култура07 Дек @ 12 am - 08 Дек 12 am / Recurring Event
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе
09 Ное четврток Дебати на тема Национална стратегија за култура 2018-202209 Ное @ 12 am - 24 Ное 12 am / Recurring Event
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе
29 Сеп недела Исчезнатиот двор29 Сеп - 01 Окт / Recurring Event
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе
28 Мар четврток Културни политики или список на теснопартиски интереси – критериуми, приоритети, механизми на одлучување и финансиска транспарентност28 Мар -
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе
07 Дек петок Барајќи го зборот / Në kërkim të fjalës07 Дек -
Notice: Undefined index: linked_name in /var/www/jadroasocijacija.org.mk/wp-content/themes/shaha/trx_addons/components/api/the-events-calendar/tpl.default-item.php on line 45
Прочитај повеќе

Иницијатива за формирање хибридна независна културна институција

ЈАДРО – Асоцијација на независната културна сцена, покренува иницијатива за формирање на мешовита установа, хибридна институција која ќе биде првиот пример за јавно-цивилно партнерство во Македонија.

Newsletter

Subscribe to our mailing list