Events for 06/11/2022

Loading Events

Events for 06/11/2022

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

All Day

RegLab – Регионална лабораторија

01/04/2021 - 01/04/2023

Регионална лабораторија: Нови културни простори и мрежи како двигатели на иновативен, одржлив  и „ bottom up “развој на регионална соработка/ Рег.лаб доделена од Креативна Европа: Потпрограма-Проекти за соработка на Западен Балкан-2020 година. ЈАДРО – Асоцијација на независната културна сцена е дел од проектот Регионална Лабораторија, чиј водечки партнер е Кооператива…

Find out more »
+ Export Events

Newsletter

Subscribe to our mailing list